Soluma Press

Soluma Press - wydawca, producent

Soluma Press specjalizuje się w tworzeniu portali internetowych, wydawaniu prasy oraz tworzeniu contentu na potrzeby dowolnych wydawnictw (teksty, materiały video, projekty graficzne, fotografia). Prowadzimy działania zarówno na rzecz własnych projektów jaki i dla klientów (usługi dla wydawców).

Soluma Press

Producent

Tworzymy i kompleksowo wdrażamy portale internetowe (opracowanie identyfikacji wizualnej, projekt portalu, system CMS, wdrożenie, szkolenie). Opracowujemy content na potrzeby portali internetowych: artykuły specjalistyczne, dziennikarskie, materiały video, projekty graficzne dowolnego typu.
Projektujemy i składamy projekt na potrzeby prasy drukowanej (gazety, czasopisma, informatory). Dostarczamy teksty oraz fotografie, zapewniamy wydruk i dostawę.

Wydawca

portale specjalistyczne

Soluma Press od roku 2008 jest wydawcą specjalistycznych portali tematycznych (komercyjne i niekomercyjne). Częścią projektu było stworzenie porali niekomercyjnych: projekt WORTALE.NET. Przez zaledwie 4 lata powstało ponad 50 portali specjalistycznych. Część z nich przeobraziła się w duże portale komercyjne.

gazeta internetowa

Soluma Press jest wydawcą zaawansowanej platformy do zarządzania gazetą internetowa oraz ponad 20 e-usługami.W latach 2011-2012 zaplanowaliśmy funkcjonalność oraz przygotowaliśmy system do zarządzania gazetą, a w listopadzie 2012 roku wdrożyliśmy kompleksowo platformę.

portale ogłoszeniowe

Soluma Press od roku 2004 jest wydawcą portali ogłoszeniowych działających w całej Polsce. Na naszych portalach ogłoszenia zamieszczają setki tysięcy użytkowników. Oferujemy dobre ceny – w tym ogłoszenia bezpłatne, oraz dobra widoczność ogłoszeń w wyszukiwarce Google.

prasa drukowana

Jesteśmy wydawcą prasy papierowej (gazety) oraz informatorów (publikacja z ofertami firm w danej branży). Ponadto prowadzimy wsparcie dla wydawców pracy w różnych regionach Polski.
Wydawnictwa własne gazet, dzienników: miesięczniki, tygodniki, kwartalniki. Wydawnictwa własne informatorów branże: nieruchomości, motoryzacja, nieruchomości, dla kobiet. Wydawnictwa własne są prowadzone na terenie województwa warmińsko-mazurskiego.

O firmie