Portale miejskie

Masz lokalną firmę? Reklamuj się wśród swoich!

Mały biznes może dać wiele satysfakcji właścicielowi i wcale nie musi sięgać po zaawansowane narzędzia reklamy. Jeśli swoją ofertę kierujesz przede wszystkim do klientów z regionu czy z miejscowości (sklep warzywny, zakład szewski, kwiaciarnia, cukiernia etc.), to najbardziej opłacalna będzie dla Ciebie reklama lokalna. Dotrzesz z nią do osób, które naprawdę są zainteresowane Twoją ofertą i z dużym prawdopodobieństwem z niej skorzystają. Nasza propozycja dla Ciebie to reklama na portalach miejskich.

Rozsądna inwestycja

Media lokalne mają ogromne znaczenie dla mieszkańców. Są źródłem informacji z życia publicznego – każdy przecież lubi wiedzieć, co się dzieje w jego miejscowości. Czasy się jednak zmieniły i obecnie coraz większe znaczenie ma prasa elektroniczna, która naturalnie zastępuje drukowaną. Nie trzeba płacić za dostęp do treści, a ważne informacje pojawiają się znacznie szybciej niż w gazecie tradycyjnej.

Portale miejskie notują ogromną liczbę odwiedzin i to każdego dnia. To mocny argument za tym, aby się na nich reklamować. Pomyśl, że reklamę Twojej firmy zobaczy np. 10.000 osób mieszkających w pobliżu. Wśród nich jest 100, które potrzebują Twoich usług. Nawet jeśli skorzysta z nich tylko co dziesiąty zainteresowany, koszt reklamy zwróci Ci się wielokrotnie.

Reklama lokalna to znakomity sposób na promocję dla firm, które żyją dzięki zamówieniom z terenu miasta, powiatu czy maksymalnie województwa.

Jeśli masz np. pizzerię w Elblągu, to przecież nie chcesz, aby Twoją reklamę zobaczył ktoś z Warszawy. Zależy Ci na kliencie z Elbląga. Reklama na portalu miejskim daje gwarancję, że zapoznają się z nią właściwe osoby. Jest zatem najbardziej efektywna dla lokalnych biznesów.

Ile kosztuje reklama na portalu miejskim?

Przygotowaliśmy dla Ciebie szczegółowy cennik reklamy na portalach miejskich i w gazetach internetowych, których wydawcą jest Soluma Press. Zapoznaj się z nim i przekonaj się, że Twoją firmę stać na skuteczną reklamę tam, gdzie codziennie są Twoi klienci!

Cennik: cennik reklamy portale internetowe