Dołącz swój blog

Rozwijaj się i zarabiaj na pisaniu.

Blogowanie to już nie tylko pasja, ale także znakomity sposób na budowanie pozycji eksperta i zdobycie popularności. Jeśli masz blog, w który inwestujesz sporo czasu i środków, ale czujesz, że nie możesz wskoczyć na wyższy poziom, chętnie Ci pomożemy. Soluma Press zaprasza Cię do dołączenia do naszej grupy, która skupia najlepsze blogi tematyczne w polskim Internecie.

To Ci się opłaci!

W Internecie jest około 170 milionów blogów, z czego co najmniej kilkadziesiąt tysięcy jest prowadzonych po polsku. Przyznasz, że to całkiem spora konkurencja. Znalezienie dla siebie niszy to jedno, ale promocja bloga to coś zupełnie innego. Blogowanie w celach zarobkowych lub wizerunkowych jest dziś bardzo trudne, dlatego warto poszukać profesjonalnego wsparcia. Soluma Press Ci je zapewni.

W zależności od Twoich potrzeb, klasy Twojego bloga i planów, co do jego ekspansji, możemy Ci zaproponować:

• Utrzymanie bloga na naszym serwerze – zaoszczędzisz sporo pieniędzy i zyskasz gwarancję bezpieczeństwa swojej strony oraz jej zawartości,
  • Rozbudowę bloga o nowe funkcjonalności – dzięki temu będzie jeszcze ciekawszy i atrakcyjniejszy dla czytelników,
  • Przekształcenie bloga w portal tematyczny – masz bogaty content? Zarabiaj na nim jeszcze więcej dzięki rozbudowie  prostego bloga w profesjonalny portal www,
  • Doradztwo marketingowe – zarabianie na blogu jest możliwe, ale nikomu się to nie uda „przez przypadek”. Potrzebujesz dobrego planu, a my stworzymy go dla Ciebie.

Dużym atutem dla Ciebie jest również to, że Twój blog pojawi się w naszej ofercie i cenniku. Dzięki temu nasi klienci będą mogli zamawiać reklamy czy artykuły sponsorowane na Twojej stronie. Zarobisz więcej bez ponoszenia kosztu pozyskania klienta.

Masz pytania, wątpliwości? Skontaktuj się z nami. Przedstawimy Ci indywidualną propozycję współpracy.