Dołącz swój portal

Masz problem ze sprzedażą powierzchni reklamowej na swoim portalu internetowym? Nie działasz intensywnie na rzecz tworzenia marki dla swojego portalu? Trafiłeś w dobre miejsce.

Dzięki przyłączeniu swojego portalu do Soluma Press łączysz się z silną marką, ponadto nadal pozostajesz właścicielem Swojego portalu.

dołącz do nas

Pozyskiwanie klientów dla Ciebie.

Sprzedaż powierzchni reklamowej. Oferujemy Ci pozyskiwanie klientów na reklame na Twoim portalu. Czego oczekujemy w zamian ?

Oczywiście nie działamy dla idei. Każdy z nas oczekuje realnych korzyści biznesowych. Mamy bardzo rozsądne wymagania. Za pozyskanie klienta na reklamę oczekujemy 40% od wartości netto kontraktu – z czego 20% to nasz zysk, a 20% jest odkładane do funduszu marketingowego całej grupy.

Oczywiście działa to również w druga stronę: jeśli Ty pozyskasz klienta na reklamę na dowolny portal w grupie Soluma Press możesz liczyć na to samo!

Działanie w grupie - realne korzyści

Rozumiemy również, że działanie w grupie daje każdemu z nas dostęp do jego grupy klientów (a wiec potencjalny reklamodawca) oraz znacząco obniża koszty budowania marki w internecie (reklamujemy jedną markę, a nie 100 portali oddzielnie). Ponadto przemyślane działania w obrębie portali mogą każdemu z nas przynieść realne korzyści w postaci lepszych wyników w wyszukiwarce Google oraz lepszą rozpoznawalność Twojej marki.
Zapewniamy Cię, że tych korzyści jest znacznie więcej....

Jeśli rozumiesz wszystkie te korzyści oraz dostrzegasz potencjał naszej koncepcji zapraszamy do kontaktu z nami:

Osoba prowadząca projekt:
Grzegorz Wiśniewski, tel. 512 202 999, e-mail: soluma@soluma.pl