Gazety internetowe

Zostań wydawcą z poziomu swojego biurka.

E-gazeta to bardzo dobry pomysł na rozpoczęcie kariery wydawcy, szczególnie dla osób, które nie dysponują dużym kapitałem. Elektroniczne publikacje są poszukiwane przez czytelników z uwagi na wygodę, często bezpłatny dostęp i możliwość zapoznawania się z treściami w dowolnym momencie i z dowolnego urządzenia. Gazeta internetowa jest biznesem, który może przynieść wysokie zyski. Warto jednak zadbać o obniżenie kosztów i usprawnienie prac redakcyjnych oraz wydawniczych. Soluma Press proponuje Ci kompleksowy system do zarządzania e-gazetą.

Idealne rozwiązanie dla redakcji

Nasz zaawansowany system do zarządzania gazetą internetową został w pełni zoptymalizowany pod kątem potrzeb redakcji. Znakomicie sprawdzi się w sytuacji, gdy dziennikarze nie pracują w jednym miejscu, ale dostarczają treści zdalnie.

System Soluma Press został wzbogacony o cenne i niespotykane na rynku funkcje. Bardzo ważne są elementy typowo biznesowe, usprawniające emisję reklam i tworzenie formatów idealnie dopasowanych do potrzeb reklamodawców. Dzięki temu Twoja gazeta internetowa będzie przynosić jeszcze większe zyski.

Poznaj najważniejsze funkcjonalności systemu Soluma Press:

• Zaawansowany moduł zarządzania redakcją,
  • Zaawansowany moduł zarządzania publikacjami,
  • Wewnętrzne portale tematyczne,
  • Katalog firm z możliwością tworzenia stron www,
  • System kamer miejskich,
  • Interaktywna mapa,
  • System ogłoszeniowy,
  • Kalendarz z przypomnieniami,
  • Moduł aukcji lokalnych,
  • Pasaż handlowy,
  • System blogów tekstowych i fotograficznych,
  • System fakturowania,
  • System CRM,
  • Moduł zarządzania projektami.

Wdrożymy system w Twojej redakcji i dopasujemy jego poszczególne funkcjonalności do konkretnych cech gazety. Zapewnimy Ci pełne wsparcie techniczne, także powdrożeniowe. Skontaktuj się z nami i zapytaj o specjalną ofertę dla Ciebie!

Dodatkowe informacje: