Książki, katalogi

Profesjonalny skład DTP dla wydawnictw drukowanych.

Nawet obietnica znalezienia najlepszej treści nie przekona do zakupu książki, która już na pierwszy rzut oka wygląda mało poważnie. Skład DTP to podstawa profesjonalnego wydawnictwa. Dotyczy to nie tylko książek, ale także katalogów, broszur, gazet i czasopism. Zadbaj o atrakcyjny wygląd swoich wydawnictw i zamów profesjonalny skład DTP w Soluma Press.

Kompleksowy skład i przygotowanie do druku

Doskonale rozumiemy potrzeby rynku wydawniczego oraz znamy branżowe trendy. Dlatego oferujemy Ci kompleksową usługę składu DTP dowolnego wydawnictwa, w tym:

• Zaplanowanie i rozmieszczenie materiałów tekstowych i graficznych,
  • Opracowanie dodatkowych elementów graficznych, które uzupełnią podstawową koncepcję,
  • Ułożenie stron publikacji,
  • Naniesienie informacji dla drukarni,
  • Przygotowanie pliku wynikowego dla drukarni.

Dysponujemy również własną drukarnią, dlatego możemy Ci zaoferować dostarczenie gotowego wydawnictwa na dowolny temat. Nasz sprzęt, doświadczenie i umiejętności zespołu, są gwarancją bardzo wysokiej jakości. Jako niezależna firma możemy zaoferować konkurencyjne stawki. Realizujemy projekty już od minimalnych nakładów.

Skontaktuj się z nami, zapytaj o indywidualną ofertę i zamów usługę składu DTP książki, katalogu i dowolnego wydawnictwa!