Portal komercyjny

Najlepsze rozwiązania, pełna niezależność.

Masz pomysł na innowacyjny portal internetowy? Może widzisz, że Twoja branża nie ma żadnego rozpoznawalnego medium w sieci i chcesz wykorzystać tę niszę? Pomożemy Ci! Soluma Press oferuje Ci profesjonalną produkcję i wdrożenie portalu komercyjnego o dowolnej tematyce, na Twoich warunkach, z gwarancją najwyższej jakości.

portal internetowy

Pomysł na biznes i silne narzędzie wspierające markę

Własny, całkowicie niezależny portal internetowy, może być Twoim źródłem bardzo dobrych dochodów z reklam, artykułów sponsorowanych i programów poleceń. Oczywiście nie nastąpi to od razu, ale dbając o dobrej jakości treść i odpowiednią promocję, możesz mieć pewność, że ta inwestycja zwróci się wielokrotnie.

Portal internetowy możesz także traktować jako znakomity sposób na wsparcie wizerunkowe dla Twojej marki. Jeśli np. masz firmę zajmującą się sprzedażą i montażem systemów grzewczych, za pośrednictwem własnego portalu możesz za darmo budować ekspercką pozycję w Internecie i tym samym pracować na zaufanie klientów. To naprawdę działa!

Ile kosztuje uruchomienie komercyjnego portalu internetowego?

Z uwagi na znaczne zróżnicowanie nakładów pracy w zależności od zaawansowania portalu, wyceny zawsze dokonujemy indywidualnie. Otrzymasz ją od nas w ciągu 24 godzin roboczych od przesłania zapytania! Cena zależy od funkcjonalności, obszerności oraz zawartości portalu.

Oferujemy Ci kompleksową realizację dowolnego projektu. W naszym zespole pracują programiści, graficy i copywriterzy, którzy mają ogromne doświadczenie w wprowadzaniu portali internetowych na rynek.

Skontaktuj się z nami i przedstaw nam swój pomysł na portal internetowy!

Więcej informacji: